Linkkejä
Linkkejä

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oulun NMKY ry
http://www.onmky.fi/

Oulun NMKY ry on vuonna 1896 perustettu paikallisyhdistys kansainvälisessä, ekumeenisessa nuorten järjestössä. Punainen kolmio, NMKY:n kansainvälinen tunnus, symboloi kasvatustyön kolmioperiaatetta: jokainen ihminen on fyysinen, henkinen ja hengellinen kokonaisuus. Oulun NMKY:ssä toimii tällä hetkellä yli 1200 jäsentä urheilun, partion ja musiikin parissa. Oulun yhdistyksessä toimii kolme kuoroa: tyttökuoro Oulun Fröökynät, poikakuoro Ynnin Pojat ja Mieslaulajat.

Nuorten Kuoroliitto
http://www.sulasol.fi/nukl/

Oulun Fröökynät on Nuorten Kuoroliitto ry:n jäsen. Nuorten Kuoroliitto on osa suurempaa järjestökokonaisuutta SULASOLia - Suomen Laulajain ja Soittajain Liittoa.

Oulun kaupungin nuorisoasiainkeskus
http://www.ouka.fi/nuoriso/

Nuorisoasiain lautakunta päättää paikallisten nuorisoyhdistysten toiminnan tukemiseen tarkoitettujen määrärahojen jaosta ja on tukenut kuoron toimintaa vuosittain.

Oulun NMKY:n poikakuoro Ynnin Pojat
http://yp.onmky.fi/

Vuonna 1975 perustettu Ynnin Pojat on Oulun Fröökynöiden ”sisarkuoro” ja kuoroilla onkin yhteistyötä eri tilaisuuksien, konserttien ja matkojen järjestämisessä.

Oulun NMKY:n Mieslaulajat
http://www.onmky.fi/osastot/ml/index.html

Vuonna 1952 perustettu Ynnin Mieslaulajat toimii Oulun NMKY ry:n alaosastona sekä Oulun Seudun Setlementti ry:n Oulun Kansalaisopiston opintopiirinä.